dinsdag 28 oktober 2014

Zelfstudie Jesse, (Galblaas en galweg ontsteking bij honden)


Zelfstudie Jesse,

Gisteren ging ik verder met te pogen oplossingen te vinden voor de problemen van Jesse.

Op dit moment gebruiken we alleen anti misselijkheids middelen en een soort ontstekings/pijnstiller (Ketofen)

De laboratoriumuitslagen lieten gisteren zien dat de bloedwaarden minder torenhoog waren dan afgelopen week. Verder was ze vreemd genoeg niet verder afgevallen.

Els had een langdurig gesprek waarin ze een A 4tje vol met vragen met de dierenarts heeft doorgenomen.

Resultaat, de dr. Gaat opnieuw bellen met de dierenkliniek in Dordrecht over het hoe en waarom van het feit dat ze daar niet alle door hem gevraagde onderzoeken hebben verricht en dan komen we vandaag tot een behandelplan wat we op geleide van het beeld zo nodig dagelijks kunnen aanpassen.

Die zelfstudie leverde een aantal documenten op waar de waardevolste de volgende van was. Galblaas en galweg ontsteking bij honden http://www.spodan.com/nl/2171.html

Hierin gaat het over oplossingen van problemen met ontstekingen en obstructies van de galblaas. Maf genoeg ben ik niet de enige die aan het studeren was geweest. Een goede vriendin uit Oss stuurde me gisterenmiddag hetzelfde stuk toe. En ik heb op mijn beurt dit stuk doorgestuurd naar de dierenarts die vervolgens gisterenavond opbelde om hierover met ons van gedachten te wisselen. Hij was gelukkig niet beledigd dat we aan het meedenken zijn, want Jesse valt ook al dik negen jaar onder zijn zorg en hij wil niets liever dan haar helpen.

Vandaag gaan we vanmiddag opnieuw het gesprek aan en kiezen dan voor een meer gerichte behandeling.

Bovenaan blijft staan dat Jesse niet teveel mag lijden.

Geen opmerkingen: