donderdag 20 maart 2014

Agpo Ferolli 4


IK WORD HIER GEK VAN!

Ik had gedacht dat dit onderwerp afgesloten zou zijn. Niet dus. Op de laatste VvE vergadering hadden we een gast spreker van de installateur van onze nieuwe installaties. Hij was door ons uitgenodigd omdat er een aantal dingen anders waren gegaan dan we hadden afgesproken. Bij zijn antwoorden viel mijn mond open. We zijn alweer gefnuikt! Hier volgt de geschiedenis in het kort.
Onze installaties waren aan vervanging toe. Alle Firma’s bezworen ons dat we dit met zijn allen gelijktijdig moesten doen. Tenminste, bij alle bewoners die aan één kant van de flat wonen. Anders zou het gevolg waarschijnlijk zijn, dat onze buren vergiftigd zouden worden. Dát wilden ze niet op hun rekening nemen. Dus was het alles of niets. Hoop gekrakeel in de flat en dus we wachten af.
Later kwam er een externe adviseur en die vertelde dat we allen afzonderlijk een installatie zouden laten plaatsen, vermits de installateur bepaalde aanpassingen aan het rookkanaal zou toepassen en dat de er een afsluiting zou komen bij de mensen die geen nieuwe installatie wilden.
De laatste man bij de vergadering vertelde ons dat al die aanpassingen eigenlijk flauwe kul was en we eigenlijk al lang ieder onze eigen installatie hadden kunnen aanschaffen.
Ik heb dus alle moeite en 5 jaar tijd gespendeerd aan NIETS.  
1 opmerking:

Lisanne zei

Wat zonde! Denk je een leuke gastspreker te hebben tijdens jullie vergadering blijkt hij alleen maar slecht nieuws te brengen