2 courgettes
Rood pepertje
1 blik
kokosmelk
Bouillonblokje
Koriander
1 ui
1 teentje
knoflook
Olijfolie
Rasp de
courgettes. Snij de pepertjes in reepjes. Wanneer je niet van te pittig hou
haal de zaadjes eruit. Snij de ui in stukjes. Fruit de ui, pepertje en
fijngesneden knoflook op een matig vuur. Voeg de courgette langzaam erbij en
fruit deze mee. Voeg water toe met de bouillonblokje en breng dit aan de kook. Snij
de koriander in stukken en voeg deze aan de soep toe. Haal de staafmixer erdoor
en voeg de kokosroom erbij. Vul de soep aan met de kokosmelk. Wanneer de soep te dik is vul je dit aan met water.
Is de soep te flauw gooi er wat maggi erbij. Maak wat
soepstengels van bladerdeeg met sesamzaadjes. Eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten