maandag 9 november 2015

Lunchtijd.


Ik heb zo mijn eigenaardigheden.
Zo wordt dat verteld.
Mijn smaak wordt niet gewaardeerd door mijn lief
Tenminste, hoe ik mijn brood beleg.
Ik hou van uitgesproken, dominerende smaken.
Zo maak ik soms Indo brood.
Men smeren een sneetje brood met:
Pindakaas,
Reepjes ui,
Sambal en knoflook,
Plakjes banaan.
Het andere sneetje erop leggen.
Dit valt wel mee, volgens Jeroen, tenminste zonder de sambal.
Vandaag is een ander verhaal.
Sneetje brood beleggen met:
Plakjes leverworst,
Zeer hete piccalilly erop
Een royale hoeveelheid schijfjes ui en knoflook!
En weer de andere snee erop vlijen.
Lekker, maar mijn lief kijkt dan vol afgrijzen toe hoe ik dit met liefde opsmikkel.

Tja, smaken verschillen nu eenmaal. 

Geen opmerkingen: